Jobba!

Jag vill också jobba, vara behövd utanför hemmet! Kunna luncha, kissa, duscha utan avbrott och gnäll. Umgås med en massa vuxna människor, lösa problem utöver vad vi ska ha till middag. Inte städa, tvätta, diska, laga mat på rutin utan vidare uppskattning, vardagliga saker som bara tas för givet. Tänk att få komma till dukat bord varje dag, få all tvätt tvättad, vikt och inlagd i garderoben. Ha hobbys och sticka iväg några timmar och slappna av, hämta nya krafter.
Det är verkligen underbart att vara hemma med sina barn, skulle inte vilja byta det mot något men det finns en gräns.. När barnet skriker hysteriskt i affären för att mamma, som redan har händerna fulla med bebis, inte också vill köra en kundvagn och att barnet dessutom kissar ned sig av ilska kanske det inte är så konstigt att man drömmer sig bort, bara för en stund i alla fall tills allt lugnat sig igen!


Kommentarer
Postat av: Sara Nordberg

Din stackare! Du får tänka framåt....om inte allt för länge kommer du också att jobba och vem vet...maten kommer då kanske stå på bordet när du kommer hem:=))

Tänker på er! Stor kram

2008-08-21 @ 19:01:37
Postat av: Cissi

Förstår PRECIS vad du menar, och hur du har det. Här är en till som drömmer sig bort ibland, kommer nog dock aldrig att få maten på bordet när båda börjar jobba, om inte jag gör den själv förstås :)

2008-08-21 @ 20:11:36
URL: http://cisan.bloggagratis.se
Postat av: Erika

Både bra och dåligt - denna tiden går så fort. När du också jobba är det klart att du får maten lagad, iaf varannan dag ;).

2008-08-22 @ 08:51:36
Postat av: sarah

Dina tankar känns igen! Men som Erika säger går denna tiden sååå fort! Och vips kan du iväg o göra ditt oxå! men ibland e det ruskigt tufft, så man drömmer sig låååångt iväg!

Ha en bra dag!

2008-08-22 @ 12:26:39
URL: http://aliceemil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0