Oj!

Hade superhögt socker efter middagen, 12,4! Har inte haft över 8 tidigare. Har inte ätit något godis eller kakor på flera dagar ju, åt iofs bara bakad potatis till middag vilket kanske inte är så bra. Typiskt jag som hade hoppats på låga värden hela dagen, köpte en Häagen-dazs innan som jag hoppade kunna unna mig lite av.  En annan dag kanske eller får den vänta hela en och en halv månad...

image362

Mys

Sista  på hemtentan har skrivits idag, inlämning i morgon. Efter det har det mest blivit mys, är genomförkyld!

Just det!

Såg barnmorskorna igår, nu kommer jag ihåg hur det kändes! Inte riktigt redo än, vänttar nog helst lite till!

Pluggat

Har försökt plugga idag, inlämning av hemtenta på fredag. Gick sådär, har i alla fall kommit igång lite. Ines har varit dålig i magen, och varit jättemammig och  jätteammig. Hon vaknade halv 6 i morse och behövde gå på toa, priset man får betala. Ska jag kunna fortsätta  läsa i morgon får jag nog sätta mig i skolan.

Ikea

Åkte till Ikea en runda igår, tyvärr blev det inte mycket shoppat dagen före lön. Lite småsaker till Ines och bebisen bara.

Ines myser på ryggen när jag måste fixa.


och geggar med maten när hon är mätt.

Mörtsjöåsen

Idag bar det av till Mörtsjöåsen för grillning och pulkaåkning. Stoffes föräldrar, syskon med familjer och Linn med familj gjorde oss sällskap!

Ines älskade att åka pulka, så länge hon inte trillade av.




Ines somnade gott i farmors knä.

Påskafton

Nyligen hemkomna från Listerby där vi firat påsk och födelsedagar. Linn som fyllde i torsdags och Kerstin som fyller idag. Påskbordet var såå gott, har ätit alldeles för mycket!

Födelsedagsbarnet






Påskpresenter från mormor och Morfar till Ines och lillebror.


Massor med påskägg har vi samlat på oss under dagen!


Underbara jeans!

Ines superduktiga farmor har stickat dessa underbara jeans till henne!




Glad påsk

Ines blev glatt överraskad vid frukosten då det låg en påskpresent vid hennes plats.

 


Grattis Kerstin!

Idag fyller Kerstin 2 år, grattis gumman!

Långfredagen

Långfredagen firades med Stoffes familj på Kestorpsvägen. God lax blev vi bjudna på! Alla barn var där så mycket lek blev det. Lek blev det även för de vuxna  i form av äggpickning.



Äggpickinigen, Stoffe kunde inte försvara förra årets seger. Ny vinnare Sofi!



Ines påskpresent av farmor&farfar, som handen i handsken, Ines är galen i böcker! Godiset går också ned!


Helt slut!

Skärtorsdag i Lösen

Igår kväll träffade vi Tessan och Johan. Mycket snack om båtar, känns onekligen rätt långt bort idag, med tanke på vädret!


Linnea och Ines

Lurad!

Jag har blivit lurad, någon sa till mig att det skulle börja idag. Jaja den som väntar på något gott!

Barnmorskorna

Nu ska jag kolla på barnmorskorna, håller tummarna för att det är bra!

image304

32+1

Bm besök i morse, allt såg bra ut. Sf måttet låg på 30, hjärtljuden låg på 150.. Thats it, nästa besök om tre veckor. Men däremellan ett ul till och i morgon  till diabetsläkaren.                   
Nu ska jag snart till skolan, genomgång inför hemtentan som ska lämnas in nästa vecka...

Dagens

Pappa har höga tankar om Ines, dax att börja med pappas favoritintresse redan i sommar.


Lillsopan, västa gömstället, vägrade hoppa ur! (Soporna var tömda!)


Leker lite i den oanvända sängen.


Läsa Läsa Läsa

Ines favoritsysselsättning, springer runt hela dagarna och vill läsa läsa läsa.. Måste köpa lite nya böcker nu, börjar tröttna på att läsa samma om och om igen.


Bisarra hm

Beställde endel kläder från HM för en månad  sedan. När Erika som beställde några dagar efter mig fick sina kläder ringde jag och undrade var mina tagit vägen. Det visade sig att paketet var skickat och hade försvunnit posten. Jag undrade givetvis vad som kunde göras, om det var någon idé att vänta på att paketet kommit tillrätta och fick det trevliga svaret "gör så, jag tänker inte åka och leta efter det" ..
Det fortsatta samtalet ledde efter den kommentaren inte till något och hon kopplade mig vidare till returavdelningen. Tjejen där undrade om jag ville beställa om varorna men som jag befarade fanns inte jackan, som var anledningen till bställningen, kvar. Ett par dagar senare ringde jag för att höra om det var möjligt att sätta upp mig på någon form av returlista. Så var ej fallet men när hon kollade jackan hade den kommit in som retur i storlek 92, antagligen alldeles för stor men till hösten.. När jag tidigare ikväll kollade paketets staus såg jag att paketet jag aldrig fick stod som outlöst och retunerat. Jag ringde då HM för att be dem skicka det till mig, med  rätta kläder och storlekar. Det kunde ej göras då paketet redan var omhändetaget, jag bad henne se efter om jackan kommit in som retur i storlek 86. Tro det eller ej men antagligen är det väl samma jacka som jag borde fått för lite drygt två veckor sedan! Cirkeln är sluten, jackan är påväg och i rätt storlek också!

Föräldrargrupp

Första föräldrargruppen idag..Tyvärr har Rödebys mvc flyttat till Lyckeby och således var vår grupp blandad. vi var de enda från Rödeby, något par från Sturkö, Tving, Nättraby och resterande från Lyckeby. Hela grejen förlorade lite sitt syfte, vill ju gärna träffa föräldrar i närheten som man kan träffa under föräldrarledigheten..
Får hoppas på bvc gruppen när bebben är född istället.


Nattgäster

I natt har vi haft den äran att ha Edith och Axel här.  Det har gått superbra, leker gör de hela tiden!
Snart kommer elekrikern så han och Stoffe ska jobba på övervåningen!


Overlock!

Nu har jag kommit över en overlock som jag ska hämta i veckan. Ska bli  så spännande, tyvärr medföljer ej bruksanvsning men det får gå ändå! Nu ska det sys!

image294

G900

Nya telefonen jag fick igår, G900! Med 5 megapixelkamera,  pekskärm etc etc. Tyvärr inte lika myket inbyggt minne som den jag hade innan w960 men 8 gig.  Bortskämd med två super telefoner! Tack pappa!


image293

Filmkväll?

Sugna på en film, se då Into the wild!

18 månaderskontroll

Hemma från 18 månaderskontrollen. Den gick bra hon vägde 10475 g och var 80 cm lång . Sprutan gick bra med hon blev lite ledsen efteråt, vilket inte satt i länge. Ines var lite skeptisk bara till läkaren som undersökte henne och tog sprutan.


Kalas

Ikväll blev det kalas, tyvärr blev det lite återbud men det var såklart trevligt ändå!





Grattis Stoffe

Idag fyller Stoffe 28, så han fick fika på sängen och en dator.
Idag ska vi fixa med kalaset till ikväll och fortsätta jakten på trosor i Ines storlek..





Våfflor..

Är såå sugen på våfflor, de förföljer mig vad jag än ser, men har tyvärr inget våffeljärn.. 

image281

Premiärtur

Idag var det permiärtur i den nya båten för mig och Ines. Vi åkte från Lyckebyån till stan där mamma och pappa ville kolla på nya pärlan. De hade med sig fika men det var alldeles för kallt att sitta ute och fika så vi tog det hemma hos dem istället. Båten är kanon, den kommer vi trivas i i sommar!


Leklandet

När Stoffe hjälpte Magnus med sitt garage igår var jag, Linn, Linus, pappa, Ines, Nea, Tilda och Edith på leklandet. Barnen älakde det, förutom Nea som var lite rädd för bananen (maskoten)..


Sjösättning

Idag sjösatte vi båten, lite tidigt kanske men stoffe har varit sugen länge!


Grattis Ines!

Idag blir Ines ett och ett halvt!
 

Giseryd

Ikväll har vi varit på besök i Giseryd, hälsat på Fredde med familj och kikat på  lammen.


Vårfint

Efter skolan åkte vi en runda till stan och kikade lite. När Ines och jag kom hem hade Stoffe lagt pannor på kupan!
Efter mellanmålet gick vi ut, Ines lekte på tomten, Stoffe eldade och jag räfsade framsidan. Lite finare blev det allt, var endel spill kvar sen rivningen av övervåningen.



Före                      Efter

En kupa mindre

Stoffe gav sig idag på att riva kupan och det blev jättebra. På några timmar var den borta och inte ett spår av den, förutom på tomten då.

image257

Alone

Sitter för tillfället i min ensamhet och surfar. Filip pch Marie är och hälsar på, de och Stoffe passade på att åka in till stan en runda. Ska alldeles strax gå och lägga mig, de kommer väl antagligen med nattbussen.

Lika som bär:
image256


Sneaky Steve

Är sugen på ett par nya sneakers från Sneaky Steve, finns så många bara, svårt att bestämma vilka..



RSS 2.0