Ornö

Dagen har tillbringats på Ornö, sol och bad med farmor och farfar hela dagen. Begav oss hemmåt vid 19 tiden, körde förbi Sailet en sväng.

Norrtälje

Dagen efter åkte vi på minisemeter tyill Norrtälje. Erika m familj befann sig redan där hos Daniels föräldrar.
Måndagen blev en dag på stranden i Roslagen, en runda på stan och spelkväll med rosé (=


På Tisdagen åkte vi in till Stockholm och kikade in Aquaria, När Erika o co åkte hem till Norrtälje tog vi oss en promeand i Gamla stan och därefter ett par timmar på en strand utanför Bromma.
Resan hem gick bra förutom en punka strax före Oskarshamn.


Bröllop


I lördags blev Charlotta och David äkta makar. Vigseln var i Nättraby Kyrka och med Axel åkte vi till Vrängö där festen hölls. En underbar fest, god mat, god dricka, trevligt sällskap, mycket dans etc etc Tyvärr lämnade paret festen starx efter ett då det bar av till Dominikansk Republken i två veckor.





Vad göra!?

Idag är det den stora dagen för Lotta och David! Det är snart dax, kl 14 börjar vigseln, vi ska vara där lite tidigare då vi ska dela ut programen i kyrkan.
Vad ska jag göra  åt  mitt öga? I går kväll när jag skulle lägga mig kände jag att det började svullna, nu är det lite svullet och vad som ser ut som ett skrapsår på stor det av ögonlocket. Just idag, så typiskt! Fyra timmar har jag på mig, tror det är rätt kört, kommer bli en superkväll ändå!

Grillkväll

Igår kväll grillade vis hos Charlotte! Vilken kväll, Sara, Håkan, Frida, Truls, Rikard, Charlotte, Charlotte, Andreas, Helena och Isak var där Så otroligt kul att träffa alla, inte ofta hela gymnasiegänget är samlat! Kvällen avslutades med livemusiktävling, och vi vann!




Övernattning

I onsdags åkte vi ut till östran för övernattning. Grillade lite på Ornö innan vi flyttade oss till Hulingaskär där vi mötte upp Linns kompisar.  På torsdagen blåste det endel så vi flyttade oss till Hästholmen, därefter hämtade vi Linn, Nea och Tilda vid Knösö och hade en underbart eftermiddag på Säljö. Äntligen är sommaren här!




Lätt som en plätt

Knutan rullade runt idag. Är lite dålig på att testa sådana saker, men på bara några sekunder var han runt. Alltid lika kul när det händer nya saker!

Ny vagn beställd!

Igår sålde jag vår gamla Emmaljunga och beställde istället en supersmidig Phil and Teds! Jippi längtar så till den kommer!

Rätt svar

Värst vad många som ville gissa,  i allafall blev det 3101 kronor! Närmast var Lotta, du har öga för det där (=


Det händer grejer

Knut har blivit stora killen, håller upp huvudet och vill gärna rulla.

Ines älskar att bygga höga torn med klossarna hon fick av farmor.


Bygger torn och tittar på barbapappa

Nedräkning

Idag har vi blivit så gott som klara med bröllopshäftena, bara stämplingen kvar, de blir jättefina! Nu närmar det sig med stormsteg, bara fem dagar kvar till Lotta och Davids stora dag!
Gav mig ut på stan med Erika  för att hitta den perfekta bröllopsstassen. Klänning var till en början uteslutet då det är lite knepigt att amma i, detta gjorde det  hela mycket svårare då jag var tvungen att hitta både under och överdel. Men på HM hittade jag precis det jag letade efter, en superfin klänning med knappar hela vägen, måste bara byta storlek i morgon, håller tummarna att den sitter så fint som tänkt mig.
Stoffe gav sig på gräsklippning när vi kom hem och jag och barnen åkte en sväng till Erika. Barnen lekte lite och vi drack en kopp kaffe, i morgon bär det av till Norrtälje för deras del, ha en trevlig semester!

Smitare

Vår busunge smet ut i morse, hittade henne lekandes i sanden. Tyvärr gör kvarterets katter sina behov där så det blev ett omedelbart bad. Hög tid att köpa en sandlåda nu, hon älskar att pyssla i sanden.

En tröja han jag sy i morse också. Superlätt mönster, det blir nog några fler av den modellen.

Östersjö

Idag tog vi en sväng på Östersjöfestivalen, givetvis avnjöt vi langos och brända mandlar. Vilket var den största anledningen till att vi åkte dit.
Ines vågade sig på lilla berg och dalbanan med Stoffe, de sitter i näst sista vagnen på korten.


Sedan blev det grillning i Rödeby, kvällen avslutades med ett parti poker.

Gissningslek

Igår tömde vi vår sparflaska (en och en halv liters) som vi sparat alla sorters mynt i ett bra tag nu. Hur mycket tror ni det blev? (Det låg även fem 20 lappar i flaskan)


Det närmar sig...

Lotta och Davids bröllop närmar sig med stormsteg, bara en vecka kvar.. Idag  har jag och Andres fixat klart festhäftena som blir superbra! Andreas hade med sig lekkamrat till Ines, lille Wilson.

I veckan med Nea o Tilda

I veckan med Memme o Holger


Uppdrag sluta amma

Så var det dax, att sluta amma min lilla tjej. Problemet har tryvärr inte löst sig, som jag hoppats på. 90 % av hennes tid vill hon amma, jag kan inte bara sätta  mig ner fören hon är framme. Efter varje nej bryter hon ihop, tårar och skrik en lång stund. Innan Knut kom var hon så gott som avvand på natten, nu vaknar hon säkert fem gånger per natt och det räcker inte med en minut utan hon vill gärna ligga länge. Avbryter jag henne för att tex Knut vaknar och är hungrig bryter hon ihop och alla vaknar. Hade helst fortsatt till vi båda hade varit lite mer redo och hon inte varit så extremt ammig. Känns så sorligt,  men det är för jobbigt att neka henne och så många gånger om dagen göra henne så ledsen. Känner även att det räcker att vakna de gångerna på natten jag gör för Knut och inte dubbelt, behöver den sömnen för att vara pigg på dagrna med barnen. Men tänk om vi kunnat mysamma om kvällarna vid sövningen eller när vi vaknade på morgnarna,  det blir inte alltid som man tänkt sig ledsamt nog.

Sista amningen, om hon bara visste!

Med eller utan?

Köpte en ny matta men jag är kluven, med eller utan?


Bebisskjorta?

Hur hittar jag en skjorta i storlek 62? Vi ska på bröllop och jag vill att Knut ska vara festklädd! Hittade denna, minst sagt ljuvliga, sjkorta från ej sikke lej men ack inte i så liten storlek. Vilken besvikelse, men får helt enkelt leta vidare!

Hasslöfestivalen

I lördags förmiddagt tog vi båten ut till Hasslö där vi mötte upp Annica och Göran.  Det blev en supermysig dag, vi bjöds på pizzabuffé  innan vi kikade på Caj.


Många slöt upp vid båtarna framåt kvällen innan vi gick upp till festivalen och såg Eldkvarn.


Linn och barnen kikade förbi på förmiddagen




Lite av varje

Våra guld!

Smultronjakt hos Erika

Ikväll åkte vi ut med båten, mötte upp farmor o farfar utanför Tvegölja.

Inte så värst blyg av sig


Kläder

Ines har växt, både växt ur byxor i tröjor, måste shoppa litet till henne. Samma gäller knutten, redan upp  i 62, det går undan..Har så svårt att motså, lite katvig blev det till dem.


Dagis

I stod Ines på trappen med pyjamas och skor och ville gå till dagis. Men hon får vänta sju månader till.


Besök

Mamma och pappa kom på besök i efteriddags. Stoffe skulle kitea ikväll så jag och barnen åt sommarmat hos Erika.


Möhippa

Igår ställde vi till med möhippa för Charlotta. Dagen blev superlyckad, hon trides som fisken i vattnet med alla uppdrag som skulle utföras. Vid 23 tiden drog jag och Knut oss hemmåt men festen slutade inte för de andra, halv fem hade Lotta festat klart! 



Det var även svensexa för David så Stoffe är ganska sliten.

Kalas

I fredags kväll firade vi Linnea som snart fyller 22 år. Vi grillade, spelade kubb, badade och drack vin. Verkligen en jättemysig kväll.

'
Sara hoppar från 7 an!


Säljö

Vi tog Edith med oss och åkte ut till Säljö. Hon följde sen med oss hem och sov över, skavfötters med Ines. Nu badar de sen blir det väl lite bak som Edith gillar! Har även fått en klädbeställning av henne men det få jag vänta med tills i helgen .



Hoppsan

Hade visst  lagt upp fel film när barnen badade i poolen.

Ännu en..

Idag blev det bad i havet, ljuvligt! Sitter och väntar på att Stoffe, ska fortsätta njuta av solen, det blir en runda med båten.



Baddag

Idag spenderade vi eftermiddagen hos Melvin, Edtih, Kerstin och Holger. Bad i vattenspridaren och i poolen.
Var på bvc och vägde Knut, 4910 g.
Nu har vi tagit ett dopp i Långasjön, stannade förbi hemma för amning sen vidare för storhandling.

Golvet

Nu har Stoffe lagt in golv i ett utav sovrummen uppe.

Glada Knut

Bra att ha två..


RSS 2.0