Nikon D60 + 18-55/3,5-5,6

Vad skulle avrunda året bättre än att vinna denna fina kamera. Jag skulle mer än gärna vara dess ägare! Kolla in, digitalkameror.
Gott nytt år!

Sjuka dagar

Det har varit några lugna dagar här hemma. Ines har haft feber från och till sen i Lördags och Knut drog på sig det i går. Lillprins har även fått ögoninflammation, så imorse kunde stackaren inte öppna ögonen när han vaknade. Händer inget drastiskt så får vi ställa in nyårsfesten och istället mysa hemma hela familjen.

God morgon 02:09!

Tredje sömnlösa natten med en förkyld bebis. Hoppades verkligen på att få några timmars sömn i natt men istället har han lagt till med hosta. Så här sitter vi vakna i soffan och drömmen om att vara något utvilad känns ganska långt borta!

Grillning

Korvgrillning i mörtsjöåsen.


Jul igen!

På juldagen firades julen hos farmor och farfar! Tack alla för allt fint!


Julafton!

Julafton firades hos mormor och morfar. Tomten var som väntat höjdpunkten för kvällen! Tack alla för fina paket!


Kvällen avslutades med en dans kring tomten.



God Jul!

Julaftonsmorgon började med paketöppning. Knut fick tossor, Stoffe fantomenprenumeration, jag underställ och Ines pussel och en bok av tomten.




Snattare

Hittade en liten grej till Melvin på Lindex och la den i vagnen medan jag provade. Inte fören på MQ upptäckte jag att den låg kvar där och inte var betald. Ärlig som man är gick jag tillbaka och gjorde rätt för mig, så nu kan jag ge bort den med gott samvete!

Givetvis

Givetvis hade jag ärenden kvar att uträtta på stan idag. Hjälpte mamma lite med morgondagens mat och så klädde jag, Ines, Nea och Tilda granen (och mormor såklart fast efter oss). (=



....

Knut vill inte somna, inte sitta själv utan bara mysa med mamma. Men jag vill ju slå  in julklappar, befarar att det får vänta till imorn.

....

Rätt dålig på att blogga för tillfället, men:
Igår åkte vi en sväng till Ikea och kikade på inredning till kontoret, inte överdrivet bra utbud men det funkar. Köpte så gott som inget med oss hem, bara två burkar och lite tyg. Kvällen spenderade vi på Selénvägen, glögg och skinkmacka, gott!
Barnen och jag har myst hemma hela dagen idag, städat och varit i lekparken. Imorgon måste de sista klapparna hittas och inhandlas, så även kläder till mig och Stoffe.


Bullar

Tog mig för att baka bullar idag, julen är snart över så det blev inte lussebullar. 
Antar att det blir julklappshandlardag i morgon, härligt att tränga med alla andra barnfamiljer som ska göra detsamma dagen för barnbidrag!

Utan bil

Tredje dagen utan bil. Med tanke på vädret är jag ändå inte så sugen på att ge mig ut så jag planerade för bullbak. Givetvis så är smöret slut och vi måste gå till affären isåfall, får se hur det blir med den saken i regnet.

Daigsdags

Idag ringde de från Skärgårdens montessoriförskola  och erbjöd Ines plats om inte i Januari så i Mars. Vi får nog veta hur det blir i slutet på veckan, håller tummarna för i Januari, Ines är supersugen på dagis nu!


Julavslutning

På öppna förskolan, julfika, tomtebesök och dans kring granen.

Grattis Sara & Axel!

Sara som blev 9 år i fredags och Axel som blir 5 år på tisdag har vi firat idag!



Luciatåg 2


Kalas 1

Anna fyllde 35, henne firade på eftermiddagen!


En jordgubbe var också där


Lucia 1

Överaskade mormor och morfar med fika och lite sång på förmiddagen.




hej hej

Jag har fått tillåtelse att skriva här ibland, så va beredda på mycket stavfel och kanske ett och annat kitesurfinginlägg.
/stoffe

Lillsnickaren somnade precis bredvid mig i soffan


Lucia

Nea och Tilda var fina lucior i eftermiddags!



Sova i skåpet?

Vi hämtade Melvin i skolan idag. I skåpet fördrev de mesta av tiden, Melvin gillar det verkligen och tycker att Ines, han och Edith ska sova där nästa gång de ska sova  över.


Målning

Nu börjar målaren bli färdig. Stoffe fick sin vilja igenom i rummen, grått och jag i hallen  och trapphuset, vitt.
e


Frustrerade Knut!

Han vill så gärna men det är så svårt att få till det. Alltid så glada Knut har förvandlats till en rätt arg liten bebis. Ideligen försöker han krypa och han blir lika arg varje gång han bara hamnar på mage och ej kan förflytta sig åt något håll.
Igår var vi på en något försenad 6-månaderskontroll, 8590g 68cm, han fortsätter öka då syrran stannade av.

Plötsligt uppvaknande

Milt sagt när tvn i natt ramlade ner från väggen. Den har suttit på samma ställe i två år och är evigt tacksam att det hände nattetid och att inget barn befann sig under den. Sönder gick den i alla fall, sätts på men man ser bara halv bild flimrande bild. Begav oss efter middagen till Expert och investerade i en ny, samsung 22", perfekt i  nya sovrummet!


Farfargrisar


Julgodis

i massor producerades hos mormor och morfar idag. Lunch, fika och en massa lek hanns också med.


Kalaset





Cheesecake

Lotta och David kom på middag igår. Till efterrätt blev det saffranscheesecake med hallon, någon som är sugen, blev visst en till ett helt kompani?

Grattis på 4-årsdagen!


Däckbyte

Några tusen fattigare men fyra nya däck rikare, jag och barnen tog en promenad i väntan på montering. Ines somnade för ovanlighetens skull i bilen dit och fortsatte i vagnen.


Pusseltokig

Lillan pusslar på löpande band. Given julklapp hon kan inte få för många, 15 bitars är lagon för tillfället.

Tack moster

För tröjan som nu sitter perfekt!

1:a tanden

Har givit sig tillkänna idag, men inte är Knuten gnällig för det!

Bakdagen som försvann

Hade planerat för julbak idag men det blev ändrade planer. Istället har åtskilliga maskiner tvätt tagits hand om. Sista kräkningen kom vid lunchtid så till samma tid på fredag sitter vi i karantän. Håller tummarna för fint väder imorn så vi kan leka ute!

Sjuka

Sömnlös natt, Knut började kräka efter midnatt någon gång och Ines anslöt på morgonen. Nu sover de söt för en liten stund.


Hemma

Så var det vardag igen, igår mös jag och barnen hemma hela dagen med undantag för ett besök på Konsum.


RSS 2.0